De Car Hotel formule EN | NL | FR

De Car Hotel Formule: de luchthavenparking met extra service

Car Hotel: snel, eenvoudig en comfortabel

Gaat u op reis naar zonniger oorden of besneeuwde landschappen, of moet u enkele dagen voor uw bedrijf naar het buitenland, Car Hotel zorgt ervoor dat u op een vlotte en aangename manier op de luchthaven raakt en weer thuiskomt. In tussentijd dragen wij zorg voor uw wagen.

Veilig, snel, eenvoudig en voordelig, dat is in een notendop waar Car Hotel voor staat.

Veilig parkeren op de luchthaven

Veilig omdat u uw wagen achterlaat op een bewaakte parking waartoe geen enkele onbevoegde toegang heeft. Bij uw aankomst worden er 8 digitale foto's van uw auto gemaakt, u krijgt hem in exact dezelfde toestand terug. De prijs van de parking omvat bovendien een verzekering tegen brand en diefstal. Veiliger kan het niet!

Snel en eenvoudig parkeren op de luchthaven

Snel en eenvoudig. Geen stress van rondjes rijden op zoek naar een plaatsje want onze medewer-kers parkeren uw auto voor u in het Car Hotel gebouw of op een buitenparking in zeer drukke peri-odes. Zij brengen uw bagage naar de comfortabele shuttlebus waarin u zelf ook plaatsneemt na registratie aan de balie. In ca. 10 minuten staat u vervolgens op de luchthaven zonder files, wij rij-den immers over een private weg.

Onze shuttle komt aan op niveau 0 van de luchthaven en brengt u en uw bagage meteen naar uw wagen, die al voor u klaar zal staan bij Car Hotel.

Parkeren op Zaventem met extra service!

Terwijl hij bij ons geparkeerd staat, kunnen we uw wagen manueel reinigen (zowel van binnen als van buiten). Bij terugkomst blinkt je auto als nooit tevoren!

Zin om je partner met bloemen te verrassen wanneer hij/zij terugkeert uit vakantie? Dat kan! Car Hotel zorgt ervoor dat bij terugkomst een prachtig boeket bloemen klaarstaat aan de balie. Gegarandeerd een hartelijke thuiskomst!

Voor groepen is de Car Hotel parking in Zaventem de ideale startplaats van een onvergetelijke vakantie. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat het ontbijt klaar staat bij vertrek. Deze en andere diensten zijn steeds op aanvraag.FAQ | contact | disclaimer | privacy statement | algemene voorwaarden